De beste tips om prachtig te wonen De beste tips om prachtig te wonen search
Woonwinkel

Heb jij een nieuwe woning gekocht of ben jij jouw huidige interieur beu, dan is het tijd om eens naar een woonwinkel te gaan. Hier kan je heel veel inspiratie opdoen. Met nieuwe ideeën ontstaat een nieuw interieur. 

Verschillende woonwinkels 

Er zijn heel veel verschillende soorten woonwinkels. Sommige winkels zijn heel klein, deze zijn gespecialiseerd in bijvoorbeeld bedden of banken. Andere winkels zijn heel groot. Hier kan je werkelijk alles kopen voor in huis. Je kunt dan denken aan meubels, maar ook aan vloerbedekking, gordijnen, accessoires etc. Hier kan je dus jouw hele huis opnieuw inrichten. Bij deze grote winkels is het vaak ook mogelijk om interieur advies te krijgen. Sommige mensen vinden het lastig om te bedenken hoe een bepaalde ruimte ook ingedeeld kan worden of welke meubels hier goed passen. Als jij ook zo iemand bent, dan is het verstandig om een aantal foto's te maken van deze ruimte. Tevens is het verstandig om de ruimte goed op te meten. De stylist van de woonwinkel kan jou op de manier goed van dienst zijn. Je zult zien dat hij of zij met ideeën komt waar je zelf nooit aan gedacht zou hebben. Je bent dan verzekerd van een compleet nieuwe look in jouw huis.   

Accessoires 

Ben jij nog tevreden over jouw huidige meubels, maar wil je toch iets anders? Denk dan eens aan de accessoires. Deze zijn heel erg belangrijk en maken voor een groot deel de sfeer in huis. Veel mensen kiezen voor veel kleine accessoires, maar vaak wordt het hierdoor erg druk en rommelig. Het is verstandiger om niet te veel accessoires in huis te zetten. Als jij bijvoorbeeld een grote vaas in huis zet (op een opvallende plek), dan is dat vaak veel mooier. Je hoeft dan dus niet veel in huis te veranderen om een compleet nieuwe look te creëren. Kussentjes op de bank zijn ook altijd leuk. Hier kan je heel veel gezelligheid mee creëren in huis.   

Planten 

Planten moet je ook zeker niet vergeten. Deze kan je van groot tot klein kopen. Voor elke plaats in huis zijn geschikte planten te vinden. Als jij bijvoorbeeld geen inkijk in jouw huis wilt, kan je mooie grote planten voor het raam zetten of een of meerdere hangplanten voor het raam hangen. Planten zijn niet alleen mooi, maar ze zijn ook gezond om in huis te hebben.  Dus ben jij jouw huidige interieur zat en wil je wat nieuws? Kies dan voor een mooie grote eye-catcher en wat planten, dan ben je al heel ver. En wil je toch liever alles nieuw, ga dan naar een van de vele woonwinkels als IJtsma Livingworld. Veel shopplezier!

Over ons

Hoi! Ik ben Larissa en ik ben interieurstyliste van beroep. Ik vind het heerlijk om meubels en woonaccessoires te shoppen voor mijn klanten en het huis geheel naar smaak in te richten. Ik heb een opleiding tot meubelmaker gevolgd en zo ben ik in mijn huidige werk gerold. Eigenlijk ben ik mijn hele werkende leven dus al bezig met woningdecoratie en meubilair bezig. Het lijkt me daarom heel leuk om wat meer achtergrondinformatie hierover aan jullie te vertellen. Daarnaast krijgen jullie natuurlijk ook tips over hoe je het beste voor woondecoratie kunt shoppen, waar je op moet letten en hoe jij je huis ook mooi in kunt richten! Ik wens jullie veel leesplezier!

Zoeken
Categorieën blog meubels Archief 2018 Recente artikelen Woonwinkel

Heb jij een nieuwe woning gekocht of ben jij jouw huidige interieur beu, dan is het tijd om eens naar een woonwinke…

Stoelen huren

Misschien geef je binnenkort een feest voor een bepaalde gelegenheid. Dit kan bijvoorbeeld een verjaardag of jubile…

2018